У Кракові під час руху вибухнув трамвай

У Кракові під час руху вибухнув трамвай

Пасажири краківського трамвая повинні були швидко покинути транспортний засіб, коли в задній частині одного з вагонів з’явився дим та вогонь. Через мить стався вибух. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Аварія трапилася вчора, 4 березня, пополудні. Вікна внаслідок вибуху вилетіли, а осколки металу падали прямо поруч із людьми, які чекали на зупинці. МПК повідомив, що ніхто не постраждав. Міське транспортне підприємство також має намір перевірити технічний стан деяких трамвайних вагонів.

Інцидент стався в середу на Алеї Покою у Кракові, біля зупинки «Dąbie». Пасажири трамвая «22» попередили водія, що задня частина транспортного засобу почала димітися, після чого в салоні з’явилися клуби диму. Водій швидко зреагував — тож, на щастя, всі пасажири встигли вискочити з вагонів. А вже за кілька секунд після цього прозвучав вибух, — повідомляє «Gazeta Krakowska».

— Найголовніше, що ні з ким нічого не трапилось, — зазначив речник краківського МПК Марек Ганцарчик. Він підкреслив, що трамвай уже підтягли до депо, де він пройде детальний огляд.

— Ми детально перевіримо не лише стан цього конкретного трамвая, а й усі інші подібні транспортні засоби, — зазначив речник. Це — вживані трамваї, куплені у Відні. Місто придбало перший подібний транспортний засіб близько 20 років тому.

#utrudnienia_pkk (14:00) Ruch wznowiony. (13:00) Wybuch w tramwaju na al. Pokoju przy przystanku Dąbie — wyleciały szyby. Ruch w kierunku Ronda Grzegórzeckiego wstrzymany. Foto: Sebastian, info: zbiorcze.

Gepostet von Platforma Komunikacyjna Krakowa — PKK am Mittwoch, 4. März 2020