У квартирі в Польщі виявили два трупи: жінка померла з голоду

У квартирі в Польщі виявили два трупи: жінка померла з голоду

Тіло 83-річного чоловіка було знайдено у кріслі. Поруч, на землі, лежала його мертва 81-річна дружина. Слідчі підозрюють, що жінка голодувала. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Літня пара хворіла. Справу зараз розслідує прокуратура. Жахливе відкриття було зроблене 19 травня в одній з квартир по вул. Визволення у м. Стшельце-Краєнське, що в Любуському воєводстві.

Тіла подружжя були знайдені у їхній квартирі. Тіло 83-річного Міхала знайшли у кріслі. Неподалік на підлозі лежав труп його дружини Стефанії. Розтин показав, що чоловік помер від серцево-легеневої недостатності. Спочатку було встановлено, що жінка померла від тієї ж причини. Однак слідчі не виключають, що хвора 81-річна пані могла померти з голоду. При чому жінка померла через кілька днів після смерті свого чоловіка, — повідомляє gazetalubuska.pl.

Прокуратура вже розпочала розслідування у справі. Поліція допитує сусідів, членів сім’ї та соціальних працівників — каже прокурор Себастьян Татул з районної прокуратури міста Стшельце.