У Легниці дівчина-підліток скоїла напад на свого батька

У Легниці дівчина-підліток скоїла напад на свого батька

В одному з периферійних житлових комплексів у Легниці ледь не сталась смертельна трагедія: тринадцятирічна дівчинка накинулася на свого батька з ножем у руках. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Чоловіка у дуже важкому стані перевезли до Легницької лікарні, адже він отримав глибоке поранення просто у груди. Проте невдовзі після цього мужчину перевезли до Вроцлава — його дивом вдалось врятувати.

Сусіди стверджують, що в цьому будинку проживала досить конфліктна сім’я, тож звідти часто лунали погрози, крики та сварки. Сама ж 13-літня дівчина не була поступливою і лагідною — батьки мали з нею клопіт, оскільки вона часто влаштовувала сімейні акції протесту. Проте такого від неї ніхто не очікував.

Правоохоронці не заперечують, що у сім’ї були проблеми. Саме зараз Легницька поліція встановлює всі обставини справи і проводить власне розслідування. Наразі відомо лише те, що трагедія сталась кілька днів тому після півночі, а члени родини намагалися приховати деталі нападу. Чому дівчинка накинулася на свого батька та що саме її спровокувало до такого страшного кроку — поки що невідомо. Проте ми триматимемо наших читачів в курсі справи.

Інтернет-користувачі підозрюють, що причиною могли стати наркотичні речовини або психологічний тиск і моральні знущання над дитиною.