У Нижній Сілезії — чергова таємнича смерть в лісі

У Нижній Сілезії — чергова таємнича смерть в лісі

На польовій дорозі у лісі під селом Ґощ, що неподалік місцевості Твардогури, було знайдено тіло молодого чоловіка. І це — не перша така моторошна знахідка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Труп 31-річного мужчини знайшли місцеві мешканці, які проходили неподалік. Вони й викликали поліцію та прокуратуру. Свідки події та перехожі стверджують, що на тілі загиблого було чітко видно криваві ушкодження — на тілі були помітні рани і засохлу кров.

Однак слідчі не підтверджують цю інформацію, але й не спростовують її. Мешканці навколишніх сіл не приховують своє занепокоєння, оскільки це — не перша таємнича смерть у лісі. Кілька днів тому в тому ж районі, посеред лісу, неподалік стежки, було знайдено тіло 46-річного чоловіка, — інформує www.radiowroclaw.pl.

Проте слідчі повідомили, що немає жодних ознак того, що до смерті чоловіка причетні треті особи. Проте достовірну інформацію отримаємо лише після проведення розтину. Тож обидва тіла зараз скерували на судово-медичну експертизу для встановлення справжніх причин смерті чоловіків у лісі.