У Нижній Сілезії конфіскували 11 кг наркотиків і 3 мільйони злотих

У Нижній Сілезії конфіскували 11 кг наркотиків і 3 мільйони злотих

Понад 11 кг наркотиків (у тому числі амфетамін, кокаїн, марихуана та екстазі) вилучили у зловмисниківі нижньосілезькі поліцейські. У справі було затримано двох чоловіків. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Також правоохоронці знайшли у затриманих 3,2 мільйони злотих. Як повідомив прес-секретар нижньосілезької поліції Кшиштоф Запоровскі, затриманими є 44-річні чоловіки: один з них — житель Стшеліна, що у Нижній Сілезії, а інший — мешканець Великопольського воєводства.

Правоохоронці також повідомили, що затримання було проведено в рамках розслідування, яке розпочалося ще у 2018 році. Саме тоді було затримано чоловіка, в якого поліцейські виявили близько 60 кг наркотиків. Таким чином, злочинець “здав” своїх спільників, з якими він проводив “наркотичний” бізнес.

Наразі двох затриманих наркоторговців затримано, а суд призначив їм 3-місячне тримання під вартою. Їм висунули підозру у торгівлі наркотичними речовинами, за що обидвом загрожує навіть 12 років ув’язнення.

До слова, за попередніми підрахунками, вартість вилучених психотропних речовин на чорному ринку становить понад 400 тисяч злотих. Вочевидь, чоловіки були досить обізнаними у цій сфері, адже продавали добрячий асортимент “товарів”-психостимуляторів — починаючи від рідкого амфетаміну і закінчуючи небезпечними таблетками щастя — екстазі.