У Нижній Сілезії водій катафалку згубив… труну

У Нижній Сілезії водій катафалку згубив… труну

Нетипова дорожньо-транспортна аварія сталась вчора пополудні на дорозі неподалік Львувка Шльонського. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Водій катафалка мав вивезти труну з тілом померлого, і доставити до крематорію, який знаходиться в Єленій Гурі. Проте в один момент двері транспортного засобу прочинилися, а з них вилетіла труна, яка, вочевидь, була погано прикріплена всередині автомобіля.

Сам водій навіть не зауважив того, що трапилося, і продовжив свій маршрут. До поліції зателефонували інші водії, які були свідком аварії.

Прокуратура не звинувачуватиме в неповазі до перевезеного тіла водія, який втратив труну біля Львовка Шльонського. Районний прокурор стверджує, що тіло та труна були ненадійно закріпленими, і саме це стало причиною того, що труна опинилася на дорозі. Натомість очевидці підозрюють, що в самому катафалку “заклинило” двері, а точніше — були певні проблеми із замком, внаслідок чого вони й прочинилися. — інформує “Радіо Вроцлав”.

Прокурор також заявляє, що під час випадку не було скоєно дій, які можна було б кваліфікувати як навмисна образа. За даними слідчих, процедури не були дотримані, але жодних ознак забороненого діяння не було.