У Польщі на час канікул — новий розклад руху потягів: поглянь на нові маршрути!

У Польщі на час канікул — новий розклад руху потягів: поглянь на нові маршрути!

Польська залізниця переходить на літній час, тож до 31 серпня в країні з’явиться більше маршрутів та потягів, які курсуватимуть до популярних місць відпочинку. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

?Компанія розширила маршрути деяких поїздів, щоб дістатися до міст, популярних під час літніх канікул. Представник PKP Intercity Катажина Grzduk зазначає, що мова йде про декілька основних маршрутів. Наприклад, IC Malczewski (Перемишль — Колобжег) доїжджатиме до Устки, а TLK Kochanowski (Lublin — Піла) їздитиме аж до Колобжегу.

?Перевізник також запуститить декілька спеціальних маршрутів, які протягом літа їздитимуть до популярних курортів. Серед іншого, це поїзд TLF Delfin (Лодзь — Гдиня), який на вихідні буде курсувати до м. Леби.

?З 19 червня по 31 серпня з Кракова, через Варшаву і аж до Колобжегу, буде їздити додатковий Pendolino — EIC Posejdon.

З’являться також нові маршрути, які сприятимуть подорожам жителів південно-східної Польщі. ?Від Замостя до Колобжега поїде TLK Zamoyski — таким чином, місто отримає нове пряме сполучення з Любліном і Варшавою. Жителі також зможуть подорожувати безпосередньо до Кракова та Вроцлава. Поїзд IC Chełmoński (Перемишль — Єленя Гура) очолить групу вагонів на секції Вроцлав — Грубешів.

?На маршруті Перемишль — Краків почне працювати IC Wisłoka. Нічний поїзд TLK Pogórze, що з’єднує Перемишль з Вроцлавом, буде їздити частіше — під час канікул він буде доступний у всі дні тижня.

?Мандрівники із м. Зєльона Гура будуть задоволені поверненням поїзда TLK Zielonogórzanin, яким можна буде доїхати до Варшави о 11 годині і повернути з столиці до 19 години.

?У серпні з’явиться також додатковий курс з Ольштина до Варшави — їздитиме TLK Nowowiejski.

?Після декількох років перерви поїзди на великі відстані повертаються до маршруту Варшава-Познань. Тим не менш, найшвидший склад буде йти на 40 хвилин довше, ніж до відновлення. Коротший час подорожі буде можливим лише після завершення всіх ремонтних робіт.

?З 22 червня працівники залізниці відновлять прямий рейс між Краковом і Закопане.

?У Нижній Сілезії, після майже 10 років, поїзди вже їздять на модернізованих трасах від Легниці до Любіна. Час у дорозі на лінії складає близько 16 хвилин, а від Любіна до Вроцлава — приблизно 1 година 15 хвилин. Загалом 24 поїзди їздитимуть цим маршрутом протягом доби.