У Польщі трагічно загинув молодий українець
https://i.obozrevatel.com/2018/9/14/5b9b74b666efcp.jpg?size=900x600

У Польщі трагічно загинув молодий українець

В місті Лодзь (Польща) на будівництві житлового комплексу загинув українець. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У п’ятницю, 14 вересня, в місті Лодзь (Польща) на будівництві житлового комплексу загинув українець.

28-річний чоловік упав із висоти 15-го поверху, передає Dziennik Lodzki.

Представник поліцейського управління міста Анета Соберай розповіла, що НП сталася вранці на перехресті вулиць Кілінського і Пілсудського.

Очевидці викликали карету швидкої допомоги на місце інциденту. Однак медики допомогти не змогли — коли вони прибули, працівник з України вже був мертвий.

До слова, місяць тому, 29.08.2018 Консульський відділ Посольства отримав інформацію про ще одну смерть громадянина України Мирослава Г. 1977 р.н., про що того ж дня надіслав інформацію ГУ НП у Львівській обл. про встановлення рідних та передачу інформації. Консульський відділ нав’язав контакт з братом померлого, якому надано усю інформацію щодо порядку вивезення тіла в Україну.

41-річний мешканець с. Старе Село Пустомитівського району Львівської області помер в кареті швидкої допомоги недалеко Варшави. Причина смерті встановлюється, в справі триває слідство. Інформація про вбивство відсутня. Відомо тільки, що громадянин України повертався з Німеччини транзитом через Польщу.