У Ряшеві затримали семеро українців, які косили траву при автостраді

У Ряшеві затримали семеро українців, які косили траву при автостраді

Семеро українців були незаконно працевлаштовані в компанії, що відповідає за скошування трави на автостраді А4. Їх затримала прикордонна служба, тож тепер чоловіки будуть депортовані в Україну. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Співробітники прикордонної служби перевірили групу людей, які працювали в районі однієї з точок МОП, поруч з автострадою А4 у Підкарпатському воєводстві. У них була обґрунтована підозра, що іноземці можуть працювати без необхідних дозволів. Чоловіки, що працювали в спецодязі, були дуже здивовані і точно не очікували на такий поворот подій.

Як виявилося, працівники були громадянами України. Вони не мали необхідних контрактів, дозволів та відповідних декларацій, що давали б їм право працювати в Польщі.

Проти роботодавця були порушені роз’яснювальні дії, в той час як іноземці зобов’язані повернутися в Україну та отримали річну заборону на в’їзд до країн Шенгенської зони, — повідомляє прес-служба прикордонної служби Бєщадського відділення прикордонної служби.