У Варшаві проходив дитячий чемпіонат з футболу для дітей-сиріт. Українська збірна стала переможцем
http://naszwybir.pl/wp-content/uploads/2018/07/dzieci-pilka-702x336.jpg

У Варшаві проходив дитячий чемпіонат з футболу для дітей-сиріт. Українська збірна стала переможцем

Українська збірна виграла цьогорічний Чемпіонат світу з футболу серед дітей з дитячих будинків. Збірна Польщі стала третьою і завоювала бронзу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на газету “Наш Вибір”.

Українська збірна виграла цьогорічний Чемпіонат світу з футболу серед дітей з дитячих будинків. Збірна Польщі стала третьою і завоювала бронзу. Про подію пише Польське радіо.

6 Чемпіонат світу з футболу серед дітей з сиротинців проходив у Варшаві на стадіоні «Легії». У чемпіонаті брали участь діти з 28 країн світу.

Футболісти з України стали цьогорічними чемпіонами. Вони перемогли у фіналі Голландію з рахунком 1:0.

A nowym Mistrzem Świata oczywiście Ukraina! ? Tak świętowała na podium!***And the new World Cup holder is team Ukraine! ? That's how they celebrated on the podium!

Опубліковано Hope for Mundial Неділя, 29 липня 2018 р.

Тренер української команди Павло Костюк сказав після переможного фінального матчу, що він дуже пишається своєю командою і здобутим званням: «Ця перемога, перш за все, для усієї України, ми показали, що здатні боротися з іншими командами і проявляти волю до перемоги».

Повідомляється, що цього року на полі варшавської «Легії» змагалося 300 молодих футболістів.

Чемпіонат світу з футболу серед дітей з дитячих будинків вважається найбільшим спортивним святом у світі для вихованців закладів для дітей-сиріт.