У Вроцлаві автобус збив двох осіб

У Вроцлаві автобус збив двох осіб

Дуже небезпечна аварія сталася сьогодні вранці на вулиці Гранічна, біля торгового центру «Factory». Аварія відбулася на пішохідному переході та велосипедному переїзді. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Відомо, що двох постраждалих вже доставили до лікарні. Ймовірно, серед жертв була одна дитина. Невідомо, наскільки серйозних травм зазнали велосипедисти.

Зараз точно невідомо, що сталося. Автобус наїхав на велосипедистів не на переїзді, а в районі пішохідного переходу та велодоріжки. Поліцейські тепер повинні визначити, чи автобус з якихось причин з’їхав з дороги і опинився там, де бути не повинен, або ж велосипедисти змусили водія раптово загальмувати і втратити контроль над транспортним засобом. Тому зараз важко сказати — хто винен у цій ситуації.

Представники MPK стверджують, що автобус був повністю справний технічно, а остання технічна перевірка була здійснена 27 травня. Перед інцидентом водій зробив регулярну перерву відповідно до розкладу і працював за графіком.

Автобус обладнаний кондиціонерами, водій мав доступ до води і достатньо відпочивав. Він працює в МПК вже протягом 1,5 років і до цього часу до його роботи не було жодних зауважень.

MPK заявили також про повну співпрацю з поліцією, щоб пояснити обставини події. У розмові з сім’єю потерпілих в лікарні також обговорювалась можлива допомогу від МПК Вроцлава.