У Вроцлаві — екстрена евакуація податкових адміністрацій

У Вроцлаві — екстрена евакуація податкових адміністрацій

Сьогодні, 26 лютого, пополудні урядові адміністрації Вроцлава та околиць були змушені евакуйовувати всіх відвідувачів та працівників. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

А все тому, що вроцлавський “ужонд скарбовий”, котрий знаходиться на вул. Пілсудського, отримав інформацію про замінування адмінустанови. Сталось це після 13.00 год. На електронну адресу уряду прийшов лист від невідомої особи, в якому повідомлялось про те, що в податковій адміністрації закладено бомбу, яка може зірватися в будь-який момент.

Позаяк в листі не було вказано точну адресу податкової, в терміновому порядку було вирішено евакуювати присутніх у всіх урядових установах регіону (у Свідниці та ін., загалом — близько 10 установ).

Більше ста чоловік було евакуйовано за допомогою пожежників. Наразі ужонд закрито. На місці працювали співробітники поліції, які й встановлювали всі деталі цього інциденту. Швидше за все, відбудеться обшук будівлі для виявлення вибухових зарядів. Крім того, евакуйовано будівлю сусідньої музичної школи.

Як стало відомо, жодної вибухівки знайдено не було, тож тепер поліція шукатиме зловмисників — ”жартівників”, котрим загрожує відповідальність за скоєне правопорушення.