У Вроцлаві евакуюватимуть незаконно припарковані авто

У Вроцлаві евакуюватимуть незаконно припарковані авто

У Вроцлаві евакуюватимуть незаконно припарковані авто, – Яцек Сутрик оголошує війну недобросовісним водіям. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Мер Вроцлава нагадує про заборону паркування на найбільш перевантажених вулицях міста. Ідеться про посилення покарань за неправильне паркування.

— Ми зробимо порядок навколо станції Свєбодзки (Dworca Świebodzkiego) в торгові неділі. Я також оголошую війну недобросовісним водіям, які (незважаючи на численні та вільні парковки в самому центрі) паркують на площі Ринок та його околицях скрізь (паси руху, тротуари — таким чином, що це перешкоджає пішоходам, заблоковані місця для інвалідів), — повідомляє мер Вроцлава на своєму профілі у Facebook.

— Настав час для порядку на Zajezdnie Dąbie Czasoprzestrzeń. Немає такої домовленості паркувати автівки на газони. Звідси й евакуатори та патрулі міської охорони (особливо по неділях). Тим більше, що до Wielka Wyspę, ZOO Wrocław, Hali Stulecia, Parku Szczytnickiego або Zajezdni Dąbie можна дістатися на трамваї. Ми зробимо порядок з незаконною парковкою.

Robimy porządki wokół Dworca Świebodzkiego w niedziele targowe. Wypowiadam także wojnę oszalałym kierowcom, którzy…

Опубліковано Prezydent Wrocławia Jacek Sutryk Четвер, 11 квітня 2019 р.

“Якщо на цих вулицях буде незаконна парковка, що не на паркувальних майданчиках, то у нас є можливість евакуювати автомобіль. Це будуть робити працівники поліції, особливо у випадках – коли автомобіль буде припаркований на смузі громадського руху, посеред дороги, на пішохідному переході», – додає мер.