У Вроцлаві грабіжники замість грошей вкрали… канапки

У Вроцлаві грабіжники замість грошей вкрали… канапки

Вчора, 12 березня, близько полудня двоє невідомих скоїли напад на пункт обміну валют. Проте не все сталося так, як гадалося. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Напад стався саме в той момент, коли один з працівників саме відмикав кантор, який розташований на вул. Гіршфільда у Вроцлаві. Двоє невідомих чоловіків підійшли ззаду та силою заштовхали працівника закладу всередину. Там й почалася шарпанина. За кілька хвилин увімкнулася сигналізація, тож нападники, не довго думаючи, вхопили перше-ліпше, що кинулося їм в очі.

Таким чином, злодії вихопили у чоловіка торбину, яку той тримав у руках, і кинулися навтьоки. Вибігши з валютообмінника, нападники стрімголов вскочили у автомобіль срібного кольору марки “мерседес” і поїхали в невідомому напрямку.

До слова, нічого цінного злодюжки не вкрали. Як виявилося, в торбині, яку вони поцупили, були лише бутерброди, які працівник пункту обміну валют приготував собі на обід, аби перекусити під час обідньої перерви.

На місце події прибули поліцейські, які й вирушили за “гарячими слідами”. Наразі пошуки тривають, як повідомляє портал “Радіо Вроцлав”.

Обом чоловікам, які скоїли напад та пограбування, загрожує до 10-и років позбавлення волі. І дарма, що поживилися вони лише канапками, — закон ще ніхто не відміняв.