У Вроцлаві перевернулась вантажівка з бетоном: автостраду А4 досі відмивають
https://img.tyt.by/n/05/10/a4-polska.jpg

У Вроцлаві перевернулась вантажівка з бетоном: автостраду А4 досі відмивають

Автостраду А4 у Вроцлаві заблокували після того, як її залив рідкий бетон з перекинутої вантажівки. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Приблизно о 9 ранку на автостраді між Вроцлавом та Контами Вроцласькими перевернулась вантажівка з бетоном. Повідомляється, що у результаті ДТП постраждав водій.

«За невідомих обставин вантажний автомобіль, який перевозив бетон, потрапив у бар’єр, внаслідок чого речовина вилилася на дві смуги», — йдеться у повідомленні поліції.

За інформацією місцевих ЗМІ, на дорогу вилилось декілька тонн бетону. Вантажівка кілька годин лежала посередині дороги, перекриваючи смуги в обох напрямках.

Сьогодні вранці відбулося серйозне зіткнення на автомагістралі А4. Поблизу Контів Вроцлавських (Kątów Wrocławskich) водій бетонозмішувача втратив контроль над своїм транспортним засобом і протаранив бар’єр, що розділяє протилежні смуги руху. Бетон вилився на дорогу.

Інцидент трапився 08.08.2018 після 9:00. — Водій вантажного автомобіля з невідомих причин втратив контроль над транспортним засобом і протаранив бар’єр на проїжджій частині в напрямку Згожелець (Zgorzelec). Транспортний засіб зазнав сильних пошкоджень”, — говорить Катажина Рибарчик з Головного управління у справах національних доріг і автострад РП. — На місці ведуться ремонтні роботи, бетон вилився на дорогу. Рух на декілька годин було зупинено в обох напрямках”, — додає Катажина Рибарчик.

Попередні дані показують, що під час зіткнення ніхто не зазнав серйозних травм. Рух на автомагістралі спочатку зупинився в обох напрямках. Після 10:00 ранку рух в напрямку в’їзду до Вроцлава був відновлений.

Близько 13:46, вдалося евакуювати пошкоджену машину та змити з дороги бетон.

Джерело: Katarzyna Rybarczyk z Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad