У Вроцлаві під час пожежі загинуло четверо осіб

У Вроцлаві під час пожежі загинуло четверо осіб

Більше 20 мешканців будинку довелося евакуювати. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

В ніч з п’ятниці на суботу, 26 січня, о 3:50 в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу в квартирі багатоповерхового житлового будинку по Клечковській у Вроцлаві, повідомила прес-служба ДСНС.

Мешканців будівлі було евакуйовано. Однак, чотири людини не вдалося врятувати.

По прибуттю на місце виклику з’ясувалося, що вогнем повністю охоплена квартира на четвертому поверсі будинку. По перекриттю пожежа набула подальшого розповсюдження на покрівлю.

При проведенні розвідки в кухні квартири, на підлозі, рятувальники виявили трьох чоловіків у віці від 31 до 62 років і одну жінка у віці 66 років з сильними опіками тіла. Вони винесли потерпілих на сходовий майданчик, викликали швидку допомогу і спустили до автомобіля медичної допомоги. На жаль, усі чотири особи не вдалося врятувати.

Всі чотири жертви проживали в одній квартирі на четвертому поверсі будівлі. П’яту особу з квартири вдалося евакуювати. Чоловік вижив.

Рятувальники ліквідували пожежу.Одночасно з гасінням проводилися заходи щодо евакуації жителів будинку.

— Про пожежу повідомив чоловік, який спав у іншій кімнаті, тому вогонь не дійшов до нього. Дим був настільки їдким, що йому вдалося лише вибігти з квартири і набрати 112”, — каже сержант Моніка Перец з  міської поліції у Вроцлаві. Сержант додає, що чоловіка госпіталізовано і зараз його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Причина смерті

Причиною смерті всіх чотирьох осіб, швидше за все, була задуха. Однак офіційно це підтвердить вже розтин. На даний момент проводиться співробітниками поліції під наглядом прокурора. Інші мешканці вже повернулися до своїх квартир.