У Вроцлаві в результаті нападу з ножем загинув чоловік. Нападник і жертва - іноземці!

У Вроцлаві в результаті нападу з ножем загинув чоловік. Нападник і жертва – іноземці!

У Вроцлаві один з відвідувачів торгового центру, озброєний ножем, атакував іншого, в результаті нападу чоловік загинув. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У Вроцлаві один з відвідувачів торгового центру, озброєний ножем, атакував іншого, в результаті нападу чоловік загинув. Про це повідомляє вроцлавський портал Gazeta Wrocławska.

Напад стався у суботу ввечері (09.03)  у торговому центрі Galeria Dominikanska. Незважаючи на реанімацію, 20-річний чоловік поранений ножем помер. Злочинець намагався втекти, але його зупинила поліція.

— З попередніх висновків слідства випливає, що між двома чоловіками виникла суперечка, в результаті якої один з чоловіків схопив ніж і напав на іншого”, — говорить Лукаш Дутковяк, прес-секретар міської поліції у Вроцлаві.

Нападник завдав жертві декілька ножових поранень. Реанімаційні заходи на місці події нічого не дали – чоловік помер.

Нападника затримали через кільканадцять хвилин.

За неофіційними даними, нападник і його жертва є громадянами Туреччини.

Обставини нападу вивчають поліція і прокуратура. Нападник перебуває під вартою поліції і чекає обвинувачення.

Наразі відомо лише, що зловмисник — також громадянин Туреччини — віком 29 років. Поліція не виключає, що він і потерпілий могли знати один одного, тому що вони були в одному ресторані в торговому центрі у Вроцлаві. Затриманий не володіє польською мовою, в справі залучений перекладач.

Одним з доказів у цій справі є запис з камер спостереження, встановлених у торговельній галереї.