У Вроцлаві випустять книгу-підручник для іноземців

У Вроцлаві випустять книгу-підручник для іноземців

1 березня, закінчився час складання заявок для тих, хто бажає долучитися до створення цікавого підручника для іноземців. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Такий проект повстане з ініціативи фундації “WrOpenUp” та за підтримки місцевого уряду. Власне, початковий етап вже завершився — до сьогоднішнього дня всі бажаючі могли зголоситися до участі в новому культурному проекті.

Записатися до нбого могла молодь міста, а саме: учні старших класів (7 та 8), а також гімназисти. Саме вони мають вирішити, яку інформацію варто подати в новому підручнику. Зазначимо, що він спрямований, в першу чергу, для студентів та школярів, які приїдуть з інших країн навчатися у Вроцлаві.

Молодь повинна визначитися з тим, яка інформація буде корисною для підлітків: куди піти, які культурні місця варто побачити, як зосередитись на навчанні та іншими корисними порадами, які повинні допомогти іноземцям адаптуватися у місті та звикнути до його ритму.

Ми будемо стежити за тим, як просуваються справи зі створення нового підручника. А яким буде кінцевий результат — ми, звісно ж, повідомимо наших читачів.