Українець у Польщі став «особистістю року» в сфері бізнесу

Українець у Польщі став «особистістю року» в сфері бізнесу

Кілька днів тому читачі одного з популярних видань — “Голос Кошаліна” обирали людину року. Українець посів у голосуванні почесне звання. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Роман Білас, українець, родом з Кошаліна, отримав почесну нагороду «Особистість 2018 року» у категорії «бізнес». До слова, це — не єдина його перемога. Згідно з минулорічними опитуваннями, пан Роман також удостоївся відзнаки за успіхи у своїй роботі.

Роман Білас є директором і засновником рекламної компанії «Ad Media Consulting», а також головою кошалінського відділення «Північної економічної палати» — найбільшої економічної палати в Польщі, яка об’єднує підприємців з різних галузей.

Пан Роман відомий також завдяки своїй активній громадській позиції, адже він очолює Кошалінський відділ Об’єднання українців у Польщі, є аніматором культурного життя на Помор’ї, займається благодійністю і всіляко допомагає українцям.

До того ж, впродовж останніх трьох років пан Роман головує у фонді ДЕКА, який веде Початкову школу ім. Т. Шевченка в Білому Борі.

Тож своє звання наш земляк отримав цілком заслужено. Пишаємося!