Увага! Від сьогодні — зміни в розкладі руху громадського транспорту

Увага! Від сьогодні — зміни в розкладі руху громадського транспорту

У зв’язку з аварією мережі на вулиці Легницька, яка була спричинена наїздом пасажирського автомобіля у стовп, MPK Wrocław довелося внести зміни в трамвайну лінію і запустити заміну громадського транспорту в цій зоні. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Між Kwiska і Leśnica запустили трамваї, які будуть курсувати кожні 10 хвилин. Між стадіоном (Królewiecka) і Kwiska, трамваї їздитимуть з частотою близько 15 хвилин. Трамваї 3, 10, 20, 33 були скорочені до Вроцлавського індустріального парку, а лінії 31, 32 — до Мещанського мосту. Між площею Івана Павла ІІ і Квіською також запустили автобуси «за трамвай». Три з них розширять свої маршрути аж до з Козанува. Автобуси курсуватимуть кожних 5 хвилин.

З часу аварії були проведені інтенсивні роботи з відновлення регулярних трамвайних маршрутів. На жаль, потрібно замінити всю тягову мережу, що передбачає реалізацію нового фундаменту, перезапуск тягової мережі та її регулювання. Повернення запланованих курсів планується 22 травня.