В Болеславці вибух газу зруйнував будинок, є поранені

В Болеславці вибух газу зруйнував будинок, є поранені

4 лютого о 14 год. пополудні в одному з болеславських житлових будинків, який знаходився на вулиці Забобже, стався вибух газу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Як згодом виявилося, в одному з будинків вибухнув газовий балон. В результаті трагедії четверо осіб отримало поранення. На щастя, трьом постраждалим медики надали допомогу просто на місці події і зараз їхньому життю нічого не загрожує, проте одного з них було забрано до шпиталю з серйозними травмами.

Як розповідають очевидці, трагедії можна було сподіватися. Адже вибух стався саме через неуважність. Мешканці будинку вирішили самостійно замінити газовий балон. Проте в процесі заміни щось пішло не так — балон впав і загорівся. Балон поспіхом винесли на вулицю, де його й загасила пожежна служба. Проте сам вибух наніс непоправної шкоди не лише людям, а й самому будинку. Внаслідок аварії було пошкоджено стіни й стелю, тож зараз помешкання — непридатне для проживання.

На місце події прибуло чотири пожежні бригади, поліцейський патруль і дві карети швидкої допомоги. Про подію інформує портал istotne.pl