В Дзєржонуві п’яний молодик стріляв у людей

В Дзєржонуві п’яний молодик стріляв у людей

Як повідомляє Каміль Ринкєвіч, прес-секретар нижньосілезької поліції, до відділка зателефонував чоловік, який повідомив про те, що на одній із вулиць Дзєржинова зловмисник стріляє з пневматичної зброї у перехожих. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

На виклик одразу прибула поліція.

На жаль, злочинець вже встиг заподіяти серйозної шкоди перехожим — подружня пара, прогулюючись містечком, раптово почула свист та шум. Чоловік в ту ж мить відчув різкий біль в грудній клітці. Мужчина встиг озирнутися довкола, аби натрапити на слід злочинця, адже зрозумів, що в нього стріляли. Ця інформація згодом допомогла поліціянтам вийти на слід нападника. Зараз життю постраждалого нічого не загрожує.

“Небезпечним стрілком” виявився 24-річний чоловік. У його квартирі було знайдено пневматичну зброю, до якої він з допомогою скотчу прикріпив лазерну указку, аби вона слугувала в якості прицілу. Затриманий повідомив поліції, що на момент скоєння злочину був дуже п’яний і не розумів, що з ним відбувається.

Чоловіку було пред’явлено звинувачення в нападі на двох людей, внаслідок чого вони могли зазнати серйозних травм, а також піддалися загрозі втрати життя. 24-річному молодику загрожує до трьох років ув’язнення.