В Сувалках пропала 14-річна дівчинка

В Сувалках пропала 14-річна дівчинка

Дівчинка вже 4 дні не з’являється вдома, на зв’язок з рідними не виходить. Співробітники поліції просять про допомогу. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Поліція міста Сувалки (на північному сході Польщі) розшукує 14-річну Вікторію Кемпу. Дівчинка 7 квітня близько 12:00 вийшла з дому і досі не повернулася. Її місцезнаходження невідоме.

Прикмети Вікторії: на вигляд 14 років, зріст 165 см, худорлявої статури, обличчя овальне, ніс прямий, очі сіро-блакитні, волосся довге, пряме, світле (пофарбоване), може бути зібране у хвіст.

Дівчинка була одягнена в світлі сині джинси, чорну сорочку з капюшоном з емблемою та блискітками, коричневий жакет з поясом і чорні кросівки.

При наявності будь-якої інформації про можливе місцезнаходження дівчини, правоохоронці просять повідомити за телефоном спецлінії поліції 87/564 15 71 або / 87/564 12 60, 997 або 112.

Нагадаємо, в поліції озвучили низку порад для батьків. По-перше, необхідно повідомити поліцію про зникнення дитини протягом перших двох годин.

Крім того, батьки можуть передати інформацію про зниклу дитину Служби розшуку дітей, якщо дитина зникла в Європі – то за єдиним європейським номером 116111. Також слід обов’язково сповістити місцеву поліцію.