В центрі Вроцлава іноземець викинув мертву собаку до смітника

В центрі Вроцлава іноземець викинув мертву собаку до смітника

Сьогодні пополудні, близько 18 год., міська поліція виявила шокуючий інцидент: чоловік просто викинув труп собаки до смітника. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Сталось це на вулиці Ofiar Oswiecimskich 15a. Чоловіка одразу ж затримали, ним виявився іноземець. У машині чоловіка були ще три собаки в поганому фізичному стані. Поліція, котра приїхала на виклик, в даний час виконує свої службові обов’язки. Більше деталей правоохоронці наразі не розголошують.

Наші журналісти спробували дізнатися обставини цієї справи. Представники міської варти стверджують, що знають, ким є затриманий чоловік. Проте не хочуть нікого засуджувати, тож наразі ці дані мусять бути утаємничені. Теоретично, можна говорити (адже ми не знаємо, в результаті чого помер собака) про потенційне порушення закону про захист тварин.

А той факт, що правопорушник викинув труп собаки до громадського смітника (на додаток до проступку) також може бути потенційною епідеміологічної загрозою. Інші собаки, які перебували в автівці, — зараз живі і їхньому життю нічого не загрожує. Після того, як правоохоронці дали їм води, вони пожвавішали, а їхній стан — задовільний.