В Єленій Гурі знайшли труп чоловіка в припаркованій автівці

В Єленій Гурі знайшли труп чоловіка в припаркованій автівці

У припаркованому автомобілі в околицях одного з житлових масивів міста Єленя Гура, що в Нижній Сілезії, було знайдено бездиханне тіло чоловіка. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Труп виявив випадковий перехожий у минулу суботу, й червня, — повідомляє місцевий портал 24jgora.pl. Дзвінок в поліцейському відділку пролунав надвечір, близько 19.00 год. Схвильований чоловік повідомив правоохоронцям, що проходив повз однієї з припаркованих автівок і зауважив через шибу, що всередині протягом тривалого часу знаходиться чоловік, який не подає ознак життя.

На місце події одразу виїхав патруль та карета швидкої допомоги. Після того, як правоохоронцям вдалось відчинити транспортний засіб, медикам не залишалося нічого іншого, як константувати смерть. Наразі невідомо, що саме стало причиною загибелі чоловіка. Цим питанням займатимуться судово-медичні експерти. Найбільш ймовірно, що до смерті мужчини не були причетні треті особи, проте наразі це — лише здогадки.

Очевидці події та місцеві жителі стверджують, що протягом кількох останніх днів бачили, як померлий зловживав алкогольними напоями.