VI Міжнародний ярмарок транспорту і логістики
cof

VI Міжнародний ярмарок транспорту і логістики

Розмови з представниками SUCCESS Logistics Group та Teleport Group. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У Варшаві завершується триденний VI Міжнародний ярмарок транспорту і логістики «TransLogistica Poland» за участю десятків фірм Європи.

Цього року на одній з найбільших виставок транспорту і логістики у Центральній Європі звернули увагу на польський експорт та імпорт з використанням інтермодальних логістичних ланцюгів, транспорту на Схід і до Азії, справі безпеки і перевезення небезпечних матеріалів. Обговорювалися питання контролю перевізників, змін у законі про дорожний транспорт, розрахунків часу роботи, працевлаштування іноземців тощо.

Серед представлених на «TransLogistica Poland» фірм була й польська компанія SUCCESS Logistics Group. Експедитор Наталя Козирєва…

Серед учасників варшавського VI Міжнародного ярмарку транспорту і логістики «TransLogistica Poland» був і керівник компанії «Teleport Group» Наталя Козирєва…

«Teleport Group», Сергій Роганов

Новинка цьогорічного транспортного ярмарку у Варшаві – додаткова виставка TransLogistica Jobs, присвячена виключно транспортно-експедиторсько-логістичній галузі.

Володимир Прядко