XII форум “Європа Україна” та ІІІ Східна виставка

XII форум “Європа Україна” та ІІІ Східна виставка

Незабаром – 24-25 січня 2019 року відбудеться ІІІ Східна виставка у рамках XII Форуму Європа-Україна та Словацького Форуму. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Керуючого партнера юридичної компаній Tywoniuk & Partners, Директора Центру ринкових аналіз Польсько-української господарчої палати Маріуша Тивонюка.

Форум “Європа-Україна” – це захід, організований з 2007 року Інститутом Східних Досліджень. Основною темою Форуму стане питання процесу реформування та модернізації України в ситуації можливих змін влади у Києві в результаті президентських та парламентських виборів, запланованих на 2019 рік. Як і в попередні роки, 3-я Східна виставка та форум пройдуть в G2A Arena, Виставково-конгресовому центрі Підкарпацького воєводства в Ясьонці.

Протягом цих двох днів відбудуватимуться  зустрічі, дебати, презентація Головного Звіту, пленарні сесії, під час яких ключові керівники розмовлятимуть про економічну та політичну співпрацю між Україною та країнами Європи, понад 30 дискусійних панелей, присвячених економічним, соціальним та політичним питанням, 10 презентацій регіонів України, а також два банкети, які забезпечать чудову можливість для безпосереднього спілкування з гостями. Нерозлучним елементом Форуму є також Східна виставка, в ході якої компанії можуть презентувати свої послуги та встановлювати безпосередні бізнес-контакти.

Пленарні засідання стануть нагодою  для багатьох дискусій, зокрема щодо співпраці країн-членів Тримор’я, національних меншин у Центральній та Східній Європі, Східного партнерства, усунення бар’єрів у торгівлі та у міжнародно-інвестиційній співраці, розвитку регіональних сполучень та аеропортів у Центральній та Східній Європі та медичного туризму. Форум “Європа-Україна” та Східна торгова виставка збирає  гостей з Польщі, України, країн ЄС, сусідніх країн та США – представників урядів, політичного життя, дипломатії, бізнесу, органів місцевого самоврядування, установ ЄС, міжнародних організацій, аналітичних центрів та експертних кіл.

Вже зараз, від свого імені та імені організаторів, я заохочую всіх до участі в цьому унікальному заході, яким є Східна виставка та форум”Європа-Україна”.