«З любов’ю до автомобілів»: у замку Топач стартує MotoClassic Wroclaw 2018
http://motoclassicwroclaw.pl/upload/upload/odwiedzajacy/sportowe_zabytkowe_bugatti.jpg

«З любов’ю до автомобілів»: у замку Топач стартує MotoClassic Wroclaw 2018

У замку Топач, поблизу Бєлан Вроцлавських вже скоро розпочнеться MotoClassic Вроцлав. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У замку Топач, поблизу Бєлан Вроцлавських вже скоро розпочнеться MotoClassic Вроцлав. Захід триватиме два дні — 18 і 19 серпня. З любов’ю до автомобільної промисловості, як історичної та сучасної, можна буде вільно прогулятися по площі близько 50 га, де демонструватимуть механічні «старожили», класику і автомобілі сучасних епох.

Вікова категорія автівок — починаючи з 1990 року і старші, що обіцяє бути хорошим “поверненням” в недавнє минуле для усіх шанувальників вже історичної епохи в автотранспорті.

Цьогорічне видання заходу обіцяє бути цікавим. Відреставрований бренд Alpine організовує 1-й Міжнародний альпійський з’їзд у Польщі. Спеціальним гостем буде Юрген Клаусс, який прибуде до Топачу з двома унікальними моделями з його колекції копій Alpine. На виставці можна буде подивитися на Alpine Renault A110 1800 IV, автівка брала участь в ралі Марокко в 1974 році і Renault Alpine A110 1300S, яка приймала участь в ралі Чехії в 1968 році, де зайняла перше місце.

Вже вкотре до замку Топач повернуться раритетні автівки з Чехії, Австрії та Німеччини, а також історичне спортивне Bugatti.

У головному внутрішньому дворику буде представлений Klub Mercedesa Pagody. Автомобільний музей Топач в співробітництві з Музеєм пошти і телекомунікацій до 100-ї річниці незалежності Польщі підготує виставку, присвячену історії польської автомобільної промисловості. Цьогорічна виставка буде присвячена 100-річчю відновлення незалежності РП. В середині виставки працюватиме спеціальний пункт пам’ятної поштової дати штемпеля «MotoClassic Вроцлав». Марки будуть доступні тільки під час заходу.

На автомобільному пікніку ретро, ​​що нагадує про великі традиції класичних днів в замку Dyck, буде в наявності зона для харчування, а на найменших любителів автомобілів чекатимуть цікаві пам’ятки.

Захід розпочнеться в суботу, 18 серпня 10:00 — 20:00, а в неділю, 19 серпня, триватиме з 10:00 до 19:00. Місце проведення — замок Топач в місцевості Ślęza. Квитки будуть доступні для попереднього продажу в мережі через EBilet, а також в касах, розташованих у приміщенні замку, протягом всього періоду проведення виставки.