Забава із запальничкою закінчилась трагедією: помер 13-річний мешканець Клодзька

Забава із запальничкою закінчилась трагедією: помер 13-річний мешканець Клодзька

13-річний підліток з м. Клодзько, що у Нижній сілезії, помер внаслідок отруєння газом до запальнички. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Подія відбулася у четвер пополудні, під час небезпечної гри двох хлопців. Прокуратура Клодзко і поліція наразі займаються розслідуванням цієї справи. Вони вже допитали свідків і колегу потерпілого.

Трагедія сталася під час незвичайної забави підлітків. Двоє товаришів вирішили понюхати газ з балончика, яким зазвичай “заправляють” запальнички. Невідомо, заради чого вони це робили, і хто їх підштовхнув до такого помислу.

В результаті один з хлопчаків помер від отруєння газом. Іншому хлопцю нічого не трапилося. Саме його й допитували правоохоронці. Інші свідки події також були допитані. Наразі слідчі вивчають точні обставини події. Більше деталей події можна буде дізнатися після розтину тіла та додаткових обстежень.

На даному етапі розслідування слідчі не надають додаткової інформації. Проте стверджувати можна одне: дітям та підліткам потрібно розповідати про те, чим закінчуються такі небезпечні розваги.