Жахлива трагедія: в авто у Польщі виявили два обвуглені трупи, а все — через кабана

Жахлива трагедія: в авто у Польщі виявили два обвуглені трупи, а все — через кабана

У ніч з четверга на п’ятницю, 23 жовтня, на дорозі No 300 в районі м. Чагань, що в Любуському воєводстві, пасажирський «Мерседес», ймовірно, після зіткнення з кабаном, вдарився в дерево та спалахнув. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

У машині було виявлено два обгорілих тіла, — повідомив речник поліції Любуського Марцін Малуді.

Повідомлення про розбиту та згорілу машину на узбіччі дороги DW 300 між Іловою та селом Борове надійшло до служб у четвер, в 23.45 год. Після прибуття на місце події в спаленому Mercedes GLA було виявлено обгорілі тіла двох людей.

— Автомобіль мав німецькі реєстраційні номери. Однак стан тіла виключає швидку ідентифікацію людей, знайдених в машині, навіть їх статі. Працівники поліції працюють над встановленням жертв аварії, — повідомив речник.

За попередніми висновками, водій Mercedes не впорався з керуванням автомобілем після зіткненням з кабаном. Потім він виїхав на узбіччя дороги і врізався у дерево, після чого транспортний засіб загорівся. Під машиною правоохоронці виявили мертвого кабана. Всі інші деталі справи зараз з’ясовує поліція.