Деолігархізація по-Зеленськи: Тягнибок помітив нову тенденцію «боротьби» з олігархами
фото ZiK

Деолігархізація по-Зеленськи: Тягнибок помітив нову тенденцію «боротьби» з олігархами

Зеленський зустрічається з Ахметовим, забуваючи про ті злодіяння, які він зробив, і про щось із ним домовляється. Це є неправильно. Це говорить про те, що голослівні заяви кандидата в президенти Зеленського зараз розходяться з конкретними ділами. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Зеленський зустрічається з Ахметовим, забуваючи про ті злодіяння, які він зробив, і про щось із ним домовляється. Це є неправильно. Це говорить про те, що голослівні заяви кандидата в президенти Зеленського зараз розходяться з конкретними ділами. Це може завершитися або соціальним вибухом, або розвалом країни.

Про це в ефірі телемарафону «30 днів президента Зеленського» на телеканалі ZIK заявив політик, лідер партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Політик наголосив, що для того, аби Україна була економічно розвинутою і щоб в державі була соціальна справедливість, треба усунути олігархів від впливу на владу та бізнес. Також Тягнибок зауважив, що деолігархізація – це одна з передвиборчих обіцянок Володимира Зеленського.

«Але виходячи із сьогоднішніх повідомлень, що Зеленський уже провів з частиною олігархів якісь розмови, що вони куплять якісь квартири, ніякої деолігархізації не буде. Виявилося, що деолігархізація для Зеленського – це домовитися з олігархами. Ніхто їх карати не буде, адже вони для держави залатають якісь дірки. Але хто за це буде відповідати?»­ – наголошує Тягнибок.

Дивує політика і те, що за незаконну формулу «Роттердам+» сьогодні ніхто відповідати не буде.

«Хто відповість за те, що протягом 3 років у нас працювала система «Роттердам+» і ми платили непомірні суми за компослуги? За це хтось буде відповідати? Бо виявилося, що це було незаконно, злочинно та ще й в інтересах конкретного олігарха. Наприклад, Ахметова. Але тепер Зеленський зустрічається з Ахметовим, забуває про ті злодіяння, які він зробив, і вони вже про щось там домовилися. Це є неправильно. Це говорить про те, що голослівні заяви кандидата в президенти Зеленського зараз розходяться з конкретними ділами. Це може завершитися або соціальним вибухом, або розвалом країни», – акцентував Олег Тягнибок.

Як повідомлялося раніше, Тягнибок звинуватив Зеленського в тиску на Конституційний Суд.