Еліна Світоліна завершує виступ на Прем'єрі в Австралії

Еліна Світоліна завершує виступ на Прем’єрі в Австралії

Українка у своєму першому матчі турніру в одиночній сітці не зуміла здолати представницю Білорусі, з якою зустрічалася минулого сезону у фінальній грі, а в грудні дівчата зіграли у фіналі показового турніру у Франції (обидва матчі залишилися в активі Світоліної). Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на btu.org.ua.

Друге коло

Еліна Світоліна (Україна, 1) – Олександра Саснович (Білорусь) 4-6, 6-0, 3-6

У першій партії Саснович реалізувала 2 брейкпоїнта з 10, на що Світоліна відповіла одним брейком. Далі українка виграла шість геймів поспіль і перевела гру у вирішальний сет. На старті третього сету Світоліна не скористалася шансом продовжити успішну серію, після чого втратила гейм на своїй подачі (1-2). У дев’ятому геймі українка вела 40-0, але наступні п’ять розіграшів пішли в актив суперниці. Тенісистки провели на корті 1 годину і 47 хвилин.

Олександра Саснович в першому колі “Brisbane International” пройшла росіянку Анастасію Потапову. У чвертьфіналі білоруска зустрінеться з 22-річною хорваткою Донною Векич (WTA 34).

Нагадаємо, що Еліна Світоліна стартувала у Брісбені в парному розряді, де програла в першому раунді в дуеті з Анастасією Севастовою з Латвії.