ФЕСТИВАЛЬ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПАРТНЕРСТВА В ТРУСКАВЦІ

ФЕСТИВАЛЬ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКОГО ПАРТНЕРСТВА В ТРУСКАВЦІ

Під патронатом Польсько-Української Господарчої Палати проходив організований Трускавецькою Міською Радою та Konwentem Współpracy Samorządowej Polska – Ukraina Фестиваль польської культури. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Першого віце-президента Польсько-Української господарчої палати, учасника Українсько-польського Форуму партнерства під патронатом Міністрів закордонних справ Польщі та України Олега Дубіша.

У кожного є місця і міста, які мають у житті і долі особливе значення. Курорт Трускавець для мене одне з таких міст… ще з молодих років… 25-27 травня побував в м. Трускавець де в цей час під патронатом Польсько-Української Господарчої Палати проходив організований Трускавецькою Міською Радою та Konwentem Współpracy Samorządowej Polska – Ukraina Фестиваль польської культури. Для участі в цьому Фестивалі польсько-українського партнерства прибули 250 учасників з півночі і заходу Польщі. Аудиторію заходу склали тисячі глядачів з числа мешканців і відпочивальників курорту Трускавець. Чудова атмосфера і погода!!!! ))). Українську сторону запросили на симетричний фестиваль української культури до Польщі.
Зокрема завдяки саме такій народній дипломатії розвивається взаємне розуміння, повага і співпраця. Думаю що такого роду заходи створюють хорошу атмосферу і фон для збільшення польського туристичного потоку до Трускавця і сприяють залученню польських та інших інвестицій в розвиток курорту. Поїздка до Трускавця також стала для мене хорошою нагодою для зустрічі з Мером Трускавця п.Андрієм Кульчинським , під час якої ми обговорили актуальні проекти і питання подальшої співпраці.
Для відчуття атмосфери Фестивалю додаю світлини з сторінок в мережі Facebook п.А.Кульчинського та Трускавецької Міської Ради. Для всіх зацікавлених також рекомендую ознайомитись з польським матеріалом на сторінці Конвенту за посиланням: http://kwspu.pl/…/festiwal-kultury-polskiej-w-truskawcu-25…/
ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ В ТРУСКАВЦІ!!!