Голова Меджлісу: Росія порушила всі 10 гельсінських принципів ОБСЄ
https://cdn.img.inosmi.ru/images/23571/17/235711736.jpg

Голова Меджлісу: Росія порушила всі 10 гельсінських принципів ОБСЄ

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на конференції ОБСЄ з прав людини у Варшаві заявив, що Росія порушила всі 10 гельсінських принципів Організації з безпеки і співпраці в Європі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на ZiK.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на конференції ОБСЄ з прав людини у Варшаві заявив, що Росія порушила всі 10 гельсінських принципів Організації з безпеки і співпраці в Європі.

Про це повідомляє посольство України в Польщі уTwitter.

У посольстві також зазначили, що голова Меджлісу закликав ОБСЕ «об’єднати зусилля для припинення агресії Росії».

«Чубаров на нараді ОБСЄ у Варшаві: з лютого 2014 року, окупувавши АР Крим та здійснивши збройну агресію проти України, Росія порушила всі 10 гельсінських принципів ОБСЄ, норми міжнародного права, Будапештський меморандум та усі міжнародні зобов’язання», – йдеться в повідомленні.

Р.Чубаров #HDIM2018 у Варшаві: переслідування кр.- татар і українців в Криму окупаційною російською владою є злочинами на ґрунті ненависті і нетерпимості; закликаємо країни ОБСЄ об’єднати зусилля для припинення агресії Росії проти #Україна і звільнення окупованих територій pic.twitter.com/Yeb506vrAn
— Ukraine in Poland (@UKRinPL) 20 сентября 2018 г.