Львівська поліція розшукала водія авто на польських номерах, який втік після ДТП з автобусом
https://zaxid.net/resources/photos/news/640x360_DIR/201811/1468954.jpg?201811011702

Львівська поліція розшукала водія авто на польських номерах, який втік після ДТП з автобусом

Водій в’їхав у автобус з пасажирами на вул. Стрийській. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Патрульні розшукали водія BMW на польській реєстрації, що 25 жовтня в’їхав у автобус МАЗ, що курсував за маршрутом №3а, на вул. Стрийській. Тоді водій залишив авто та втік з місця події. Поліція встановила, що ДТП вчинив 28-річний житель Червонограда.

«На чоловіка склали два протоколи про адміністративне правопорушення: за вчинення ДТП і залишення місця ДТП, вилучено посвідчення водія та винесено постанову за відсутність полісу обов’язкового страхування. Мотиви втечі [водій] не пояснив. Тепер справу буде розглядати Франківський районний суд», – повідомила прес-служба патрульної поліції Львівщини 1 листопада.

Однак у прес-службі патрульної поліції Львівщини відмовились уточнити, у який саме спосіб вдалось розшукати водія, що залишив авто та втік з місця ДТП.

Нагадаємо, що 25 жовтня BMW 525 на польській реєстрації в’їхав у автобус МАЗ, що курсував за маршрутом №3а. Водій BMW та його пасажир одразу втекли з місця події. У момент зіткнення у автобусі перебували 50 пасажирів. Унаслідок ДТП ніхто не постраждав.