Люди, які перетинають адмінмежу з АР Крим з того боку, повинні бачити і відчувати сильну державу
https://www.kmu.gov.ua/storage/app/uploads/public/5af/dcd/19a/5afdcd19ad4e7462560870.jpg

Люди, які перетинають адмінмежу з АР Крим з того боку, повинні бачити і відчувати сильну державу

Люди, які перетинають адмінмежу з АР Крим з того боку, повинні бачити і відчувати сильну державу, – Іванна Климпуш-Цинцадзе. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Урядовий Портал. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Урядовий Портал.

Перебуваючи з робочою поїздкою на Херсонщині, Віце-прем`єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе відвідала КПВВ «Каланчак» і «Чаплинка». Віце-прем`єр-міністр поспілкувалася з військовослужбовцями Державної прикордонної служби, які несуть службу на адмінмежі Херсонської області та Автономної Республіки Крим, що перебуває під незаконною окупацією Росії.

Іванну Климпуш-Цинцадзе ознайомили з роботою КПВВ і особливостями несення служби прикордонниками в умовах постійної загрози провокацій з боку окупантів. Ішлося про можливості покращення існуючої інфраструктури КПВВ.

«Люди, які перетинають адмінмежу з того боку, повинні бачити і відчувати сильну державу, яка дбає про них, і яка раніше, ніж хотілося би окупантам, поверне собі вкрадене. У цьому не повинно бути жодних сумнівів», – сказала Віце-прем`єр-міністр і подякувала прикордонникам за службу.

За результатами поїздки будуть підготовлені доручення Віце-прем`єр-міністра щодо вирішення нагальних питань, порушених на КПВВ «Каланчак» і «Чаплинка» прикордонниками, а також представниками обласної влади.