Нардеп від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень
http://gordonua.com/img/article/2708/93_tn.jpg

Нардеп від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень

Народний депутат України від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Zaxid.net.

Народний депутат України від «Самопомочі» Андрій Журжій написав заяву про складання депутатських повноважень. Про це йдеться в повідомленні «Самопомочі» на сторінці у Facebook.

У своїй заяві на ім’я голови Верховної Ради Андрія Парубія Журжій написав, що «напередодні виборів у парламенті стався відкат здійснених реформ».

Андрій Журжій подав заяву про складення депутатських повноважень

Опубліковано Об'єднання "Самопоміч" Середа, 18 липня 2018 р.

За інформацією Журжія, він не бачить причин для подальшого перебування в Раді, оскільки ВР призупинила роботу над проведенням ключових економічних реформ, таких як запровадження податку на вивезений капітал і ліквідація податкової поліції та економічних підрозділів СБУ та Нацполіції.

Зазначимо, що Журжій зможе скласти депутатські повноваження після того, як Парубій ініціює голосування за його відставку у Верховній Раді. Повідомляється, якщо Рада схвалить рішення Журжія, його місце посяде депутат Луцької міськради Юлія Вусенко (№ 36 виборчого списку).

Нагадаємо, з 2005 по осінь 2014 рік Андрій Журжій керував юридичним департаментом групи компаній Fozzy Group. Був президентом ТОВ «Група компаній «Інвестиційні партнери». Є членом правління Асоціації правників України; членом Громадської ради при Антимонопольному комітеті України; головою Дисциплінарного комітету Української асоціації інвестиційного бізнесу.