"Народний фронт" подумає про підтримку Порошенка на виборах, якщо він вступить в їхню партію-Яценюк
https://gordonua.com/img/article/5739/31_tn.jpg

“Народний фронт” подумає про підтримку Порошенка на виборах, якщо він вступить в їхню партію-Яценюк

“Народний фронт” може підтримати на президентських виборах в Україні тільки представника своєї партії, зазначив лідер політичної сили, екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Гордон.

“Народний фронт” може підтримати на президентських виборах в Україні тільки представника своєї партії, зазначив лідер політичної сили, екс-прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. За його словами, шанси на підтримку має президент України Петро Порошенко.
На президентських виборах в Україні 2019 року партія “Народний фронт” може підтримати нинішнього главу держави Петра Порошенка за умови, що той стане членом їхньої партії. Про це в ефірі телеканалу “Перший Західний” повідомив екс-прем’єр-міністр України, лідер “Народного фронту” Арсеній Яценюк.

“Народний фронт” не виключає можливості підтримки виключно члена партії “Народний фронт”. Якщо Петро Порошенко стане членом політичної партії “Народний фронт” – ми подумаємо про це “, – сказав він.

Яценюк не виключив висунення своєї кандидатури на виборах.

“Треба дивитися реально. Я ніколи не піду на те, щоб бути фактично технічним кандидатом. Я можу або виграти, або не брати участь “, – заявив екс-прем’єр-міністр.

Він пообіцяв, що партія визначитися зі своєю позицією на вибори на з’їзді партії.

Вибори глави Української держави призначені на 31 березня 2019 року. Парламентські вибори повинні відбутися 27 жовтня 2019 року.

Згідно з даними опитування, проведеного з 19 жовтня по 2 листопада Київським міжнародним інститутом соціології, Центром Разумкова і Соціологічною групою “Рейтинг”, найбільше голосів (20,7%) набрала б лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко. Порошенко – на третьому місці (10,3%).