Новини від Orange Polska: відтепер можна безкоштовно надсилати гроші з Польщі в Україну

Новини від Orange Polska: відтепер можна безкоштовно надсилати гроші з Польщі в Україну

Orange Polska розширює свою пропозицію. Відтепер клієнти можуть безкоштовно пересилати гроші з Польщі в Україну. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Orange Polska та служба грошових переказів PayUkraine оголосили про початок співпраці. Партнери спрямовані на залучення нових клієнтів серед людей, які приїхали з України.

Orange Polska та PayUkraine розпочали спільну кампанію, в рамках якої пропонують клієнтам Orange Polska здійснити безкоштовні перекази в Україну протягом перших трьох місяців.
Клієнти Orange Polska зможуть безкоштовно здійснювати перекази з Польщі в Україну на карту Приватбанку протягом трьох місяців з дати першого переказу, — інформує джерело.

Мінімальна сума одного переказу — 10 злотих, максимальна — 2000 злотих. Загальна сума переказів, які можна відправити безкоштовно протягом 90 календарних днів, становить 7,5 тисяч. євро.

Щоб скористатися акцією, замовник повинен здійснити перший переказ від серпня до 10 жовтня 2019 року. Партнерство Orange з PayUkraine має сприяти кращій адаптації пропозиції операторів до потреб громадян України, які проживають у Польщі.