Президент провів зустріч з операційним директором Міжнародної Фінансової Корпорації
http://www.president.gov.ua/storage/j-image-storage/07/99/02/51f5d7db4ebd0cf34a4adf44bc0ebae1_1527144780_extra_large.jpeg

Президент провів зустріч з операційним директором Міжнародної Фінансової Корпорації

Президент Петро Порошенко провів зустріч з операційним директором Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) та членом Національної інвестиційної ради при Президентові України Стефані фон Фріденбург. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Офіційне інтернет-представництво Президента України Петра Порошенка.

Глава держави проінформував про хід реформ в Україні, в тому числі щодо покращення інвестиційного клімату.

У свою чергу, Стефані фон Фріденбург повідомила, що IFC цього тижня підписала та підпише нові угоди з українськими агрокомпаніями. Крім того, за її словами, Міжнародна Фінансова Корпорація готує угоду про співпрацю та фінансування пілотного муніципального проекту з Маріуполем. Глава держави зауважив, що вчора відвідав Миколаївську область і запропонував розглянути Миколаїв та інші українські міста для фінансування проектів із модернізації інфраструктури.

Співрозмовники обговорили питання прискорення входження IFC до капіталу ПАТ «Укргазбанк» через механізм конвертованого кредиту.

Міжнародна Фінансова Корпорація веде діяльність в Україні з 1993 року і інвестувала в Україні понад 3,2 млрд доларів в 90 проектів у різних секторах економіки.

Останні кілька років IFC фокусувалась в Україні на підтримці агробізнесу.