Український музичний гурт Kozak System спільно з Euromaidan-Warszawa організовують концерт подяки у Варшаві
KOZAK SYSTEM wikimedia creative commons /Олена Божко/Helen Bozhko/CC BY 4.0

Український музичний гурт Kozak System спільно з Euromaidan-Warszawa організовують концерт подяки у Варшаві

Euromaidan-Warszawa спільно з Kozak System у рамках благодійного туру музичного гурту містами Європи організовують 31 липня у Варшаві концерт подяки для Польщі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

У рамках благодійного туру містами Європи Kozak System спільно з Euromaidan-Warszawa хочуть подякувати полякам за підтримку й допомогу українцям, тому цієї неділі, 31 липня, організовують концерт на Замковій площі у Варшаві.

У рамках заходу відбудеться також виставка мистецьких робіт українського художника Володимира Мелимуки та ярмарок, де продаватимуться вироби ручної роботи від українських майстрів.

Організатори повідомили деталі на сторінці у мережі “Фейсбук”:

«Вдячності не буває забагато! Euromaidan-Warszawa спільно з Kozak System хочуть подякувати полякам за підтримку і допомогу Україні та українцям, тому цієї неділі ми організовуємо концерт подяки на Замковій площі у Варшаві. Вхід вільний! ВАЖЛИВО! Беріть з собою плакати з закликом визнання Росії країною-терористом!! Запрошуємо з 19:00!»

Під час концерту відбудеться збір коштів на ЗСУ

Kozak System – український рок-гурт, який постійно представляє сучасну Україну на європейських і світових музичних фестивалях. Заснований у 2012 році у Києві з музикантів, які вийшли зі складу гурту “Гайдамаки”. Грає музику в стилі рок, ска, панк, реггі, козак-рок і традиційну українську та балканську музику.

Facebook/С.Ч.