Український прикордонник врятував життя іноземцю в міжнародному аеропорту «Бориспіль»

Український прикордонник врятував життя іноземцю в міжнародному аеропорту «Бориспіль»

Як повідомляє Окремий контрольно-пропускний пункт «Київ», чоловік пройшов усі види контролю та вже очікував посадки на рейс, проте раптово йому стало погано. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на In Poland.

Прикордонники Роман Дум’як та Олександр Добринін побачили непритомного чоловіка на лавці в залі очікування. Поки Олександр викликав медичну допомогу та встановлював обмеження навколо, Роман перевіряв пульс і дихання пасажира. Упевнившись, що в непритомного є дихальна прохідність та немає кровотечі, Роман приступив до непрямого масажу серця, адже в цей час чоловік перестав зовсім дихати.

До приходу медиків Роману вдалось запустити серце іноземця та привести його до тями. Обоє прикордонників дочекалися приїзду медиків. Якби не їхня швидка реакція та фахова допомога, іноземця можна було б вже не врятувати.

До слова, це вже не перше врятоване життя Романом. Ситуації з врятування життя у Романа були і на війні у 2014-2015 роках на Красній Талівці, де він проходив службу. Після повернення із зони АТО він вже кілька разів рятував життя пасажирів у аеропорту «Бориспіль».