Українці на окупованих територіях отримають фінансову допомогу
Баштанка, Україна. 07.08.2022 PAP/Alena Salomonova

Українці на окупованих територіях отримають фінансову допомогу

Допомога в розмірі 2220 грн на місяць виплачуватиметься за квартал. Умовою її отримання є попередня реєстрація на інтернет-платформі «єДопомога». Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Польське радіо.

Близько 10 тисяч громадяни України, які проживають на окупованих російськими військами територіях півдня та сходу країни та поблизу лінії фронту, отримають додаткову фінансову підтримку завдяки співпраці Києва з французькою організацією ACTED, повідомило у вівторок Міністерство соціальної політики України.

Допомога в розмірі 2220 грн на місяць виплачуватиметься за квартал. Умовою її отримання є попередня реєстрація на інтернет-платформі «єДопомога», – йдеться у повідомленні міністерства.

В першу чергу допомогу отримають жителі Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей.

Агентство технічного співробітництва та розвитку (ACTED) — це французька гуманітарна неурядова організація, заснована в 1993 році, яка надає підтримку, зокрема, жертвам збройних конфліктів. Вона працює в 40 країнах світу, переважно в Африці та Азії.

PAP / В.Г.