Українці в Польщі зможуть переказувати гроші додому через “Приватбанк”
https://images.cdnyavp.pl/images/articles/92e824a073b6da3157163ff7a2e11328a767406b.jpg

Українці в Польщі зможуть переказувати гроші додому через “Приватбанк”

Українці отримали ще одну можливість швидко, зручно та доступно переказувати гроші з Польщі й кількох інших європейських країн на батьківщину. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на прес-службу “Приватбанку”, нові можливості грошових переказів відкрилися після підписання угоди про співпрацю з чеською компанією Payment Planet.

Відтак популярна серед українців система грошових переказів PrivatMoney стане доступною на території Польщі, Чехії, Італії та Франції.

“Наша система зручних і доступних грошових переказів виходить на ринки саме тих європейських країн, де сьогодні працює або відпочиває більшість українців, – Польщі, Чехії та Південної Європи. Унікальні технології банку дозволяють отримувати перекази онлайн просто на картку, причому як у євро, так і в національній валюті”, – розповів член правління “ПриватБанку” Олексій Шабан.

Надіслати переказ PrivatMoney з Європи, в тому числі в євро, можна буде з будь-якої точки, підключеної до мережі Payment Planet. Отримувач в Україні зможе зняти гроші вже через 5 хвилин після завершення транзакції. Щоб отримати переказ PrivatMoney у відділенні “ПриватБанку”, потрібно пред’явити паспорт, назвати операціоністу контрольний номер переказу, суму та валюту, ім’я відправника та країну відправлення. Контрольний номер переказу отримувачу має повідомити відправник переказу.