Запрошуємо Вас прийняти участь 22-23 червня 2019 року у Школі неврологів у м.Київ

Запрошуємо Вас прийняти участь 22-23 червня 2019 року у Школі неврологів у м.Київ

Запрошуємо Вас прийняти участь 22-23 червня 2019 року у Школі неврологів у м.Київ. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на офіційний блог Голови Всеукраїнської асоціації по неврології та рефлексотерапії, доктора мед. наук, професора, завідувача кафедри неврології та рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика Наталії Свиридової.

Шановні колеги, лікарі!

Запрошуємо Вас прийняти участь 22-23 червня 2019 року у Школі неврологів у м.Київ, що проводиться за ініціативи громадської організації «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» на чолі з д.мед.н., професором, завідувачем кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, голови ГО «Всеукраїнська асоціація по неврології та рефлексотерапії» – Свиридовою Наталією Костянтинівною та при підтримці кафедри неврології і рефлексотерапії Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика.

На Вас чекає новий формат навчання в Україні, що орієнтований не тільки на лікарів-неврологів, а й на сімейних лікарів, терапевтів, кардіологів, ендокринологів, травматологів та фізіотерапевтів, які прагнуть розширити свої знання з проблем діагностики та лікування неврологічних хвороб та отримати найновіші дані не тільки від провідних спеціалістів України, а і топових науковців ближнього і дальнього зарубіжжя (Сербія, Канада, Сполучене Королівство, Австралія).

Слухачі матимуть змогу прийняти участь в ОНОВЛЕНОМУ ФОРМАТІ ШКОЛИ НЕВРОЛОГА: акцент тільки на КЛІНІЧНИЙ РОЗБІР ХВОРИХ ( НЕВРОЛОГІЯ + КАРДІОЛОГІЯ + ЕНДОКРИНОЛОГІЯ + ТЕРАПІЯ).

Учасники Школи неврологів пиймуть участь у неврологічному Grand Round з розбором цікавих клінічних випадків, де будуть представлені відео з неврологічним оглядом, розбором клінічних ознак та розглядом анамнезу пацієнтів з різноманітними руховими розладами, спадковими, нейродегенеративними захворюваннями. Такі неврологічні Grand Round створені для тренування клінічного мислення лікарів і обміну досвіду у діагностиці та лікування різних нервових хвороб.

Професор Свиридова Наталія Костянтинівна проводитиме ряд майстер-класів за темами: інсульт, черепно-мозкова травма, демієлінізуючі захворювання, біль у спині, полінейропатії.

Професор Труфанов Євген Олександрович представить слухачам майстер-класи за темою: хвороба Паркінсона, порушення сну, нейропатичний біль, когнітивні порушення та деменція.

Крім того, організатори представлять для учасників Школи неврологів особливий майстер-клас від Бена Бартона (Ben Burton), доктора медичних наук, професора, директора з досліджень та розвитку Університетської лікарні Джеймс Пейдж (Велика Британія), — відому неврологам усього світу лекцію «Ураження диска зорового нерва при розвитку патології нервової системи: діагностичний алгоритм та тактика ведення хворих».

Школа неврологів проходитиме 22-23 червня, у м. Київ, конт.тел: +38(050)-202-08-58

Також, якщо Ви хочете отримати консультацію від провідного спеціаліста, д.мед.н., професора, завідувача кафедри неврології і рефлексотерапії – Свиридової Наталії Костянтинівни, звертайтеся за адресою: м. Київ, вул. Багговутівська 1, неврологічний корпус №5, 2 поверх. Запис на консультацію та детальна інформація за конт.тел: +38(050)-202-08-58.