Зі Львова до польського кордону можна їздити безкоштовно з Uber

Зі Львова до польського кордону можна їздити безкоштовно з Uber

Компанія Uber безкоштовно возить українців зі Льовова до кордону. Перевозки здійснюються в межах роботи сервісу Uber Aid Shuttle. Машини курсують між прикордонним пунктом Шегині та Львовом щогодини. Забронювати місця можна безплатно в додатку Uber. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Наш Вибір”.

З червня Uber запустив нову ініціативу – Uber Aid Shuttle –  мікроавтобус, що поєднує Львів та пункт пропуску Шегені. Така ініціатива повинна підтримати українців у зв’язку з дефіцитом палива та дозволити їм комфортно пересуватись між Львовом та польським кордоном.

Шатл Uber курсує за маршрутом Львів-Шегині-Львів. У Львові автобус доїжджає до Приміського вокзалу. Місця в шатлі можна забронювати безплатно в додатку Uber. Один користувач може забронювати максимально 4 місця.

Автобуси курсують щогодини. Перший шатл іде зі Льова о 7.00, останній – о 18.00. З Шегині: перший – о 9.00, а останній – о 20.00.

Uber Shuttle – це сервіс компанії Uber, що дозволяє пасажирам замовляти не окреме таксі, а бронювати місце у мікроавтобусі, що йде за певним динамічним маршрутом.

А.В.

Джерело: ЦТС