Знайшли вбивцю чоловіка, якого викинули із автомобіля перерізавши горло

Знайшли вбивцю чоловіка, якого викинули із автомобіля перерізавши горло

Знайшли вбивцю чоловіка, якого викинули із автомобіля перерізавши горло. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на Погляд.

Вночі 28 серпня на Кільцевій дорозі чоловіка на вік 25-років викинули із автомобіля з перерізаною горлянкою. В такому стані йому вдалося пройти кілька десятків метрів і просити допомоги про проїжджаючих повз автомобілів. На жаль, хлопець стік кров’ю прямо на тротуарі.

У поліції звітують, що вбивцю молодого хлопця знайшли.

Ним виявився громадянин Молдавської Республіки, який спланував напад на таксиста разом зі своєю співмешканкою.

Згідно з інформацією, яку надав голова Нацполіціі Києва Андрій Крищенко, сім’я проживала недалеко від місця злочину на Окружній. Чоловік 34 років зі співмешканкою 25-ти років – громадяни Молдови, знаходяться в Україні нелегально. У них 4-місячна дитина.

Сім’я зловила випадкову машину, Toyota Corolla 2017 року випуску. Водієві було завдано один удар, але судячи по слідах в машині спроб було кілька. Після чого пораненого водія викинули з машини, де він помер від крововтрати. Під час вбивства 4-місячна дитина знаходився в автомобілі на руках у матері. Зараз пара затримана. Дитина знаходиться в лікарні.

Убитий був водій таксі. Хлопець 1997 року народження. Житель Вінницької області. Вранці в поліцію звернулися представники служби таксі і повідомили, що пропав таксист і машина. Завдяки трекеру машину вдалося знайти. Сліди крові в автомобілі були замазані, проводяться експертизи. Знаряддям вбивства став кухонний ніж, який зловмисник взяв з собою з дому. У таксиста забрали 70 гривень та два телефони. Також встановили, що злочинці намагалися скористатися банківськими картами убитого.

Брифінг начальника поліції Києва Андрей Крищенко та оперативників щодо розкриття вбивства таксиста у Святошинському районі

Опубліковано Поліція Києва Пʼятниця, 30 серпня 2019 р.