На київській кільцевій чоловіка з перерізаним горлом викинули із автомобіля

На київській кільцевій чоловіка з перерізаним горлом викинули із автомобіля

Вночі 28 серпня на Кільцевій дорозі чоловіка на вік 25-років викинули із автомобіля з перерізаною горлянкою. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням Погляд.

Вночі 28 серпня на Кільцевій дорозі чоловіка на вік 25-років викинули із автомобіля з перерізаною горлянкою. В такому стані йому вдалося пройти кілька десятків метрів і просити допомоги про проїжджаючих повз автомобілів. На жаль, хлопець стік кров’ю прямо на тротуарі. Розповідає “Информатор”.

За словами водія, який був очевидцем того, що відбувається, він рухався по Кільцевій дорозі і побачив на узбіччі хлопця. Він йшов нерівною ходою і намагався зупинити інші автомобілі. Спочатку чоловік подумав, що хлопець п’яний і просто хоче, щоб його хто-небудь підвіз додому. Однак чоловік все ж зупинився і вийшов з автомобіля. Коли він підійшов ближче до хлопця, то побачив, що той тримається за шию, а його одяг вся промокла від крові.

Водій спробував надати вмираючому хоч якусь допомогу, але всі його спроби виявилися марними. Перед смертю хлопець вимовив слово «таксі» проте чоловік так і не зрозумів, був той водієм або пасажиром.

Інші свідки події розповіли, що бачили, як хлопця викинули на узбіччя з автомобіля Daewoo Lanos сірого кольору, після чого авто зникло на великій швидкості. Також вони згадали, що салон машини був весь забруднений кров’ю.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, слідчо-оперативна група, кінологи і криміналісти. На даний момент всі зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення осіб зловмисників та пошуки автомобіля, який можливо був місцем злочину.

 

На Окружной парню перерезали горло

Опубліковано Информатор Киев Вівторок, 27 серпня 2019 р.