Скільки готівки можна зняти в банкоматах Польщі: ліміти від різних банків
Фото ілюстративне fotolia.com

Скільки готівки можна зняти в банкоматах Польщі: ліміти від різних банків

Не зважаючи на розвиток технологій і безліч можливостей здійснити онлайн-оплату, іноді трапляються ситуації, в яких потрібно розраховуватися лише готівкою. В такому разі вам доведеться шукати найближчий банкомат, але при цьому важливо знати максимальні суми, які можна зняти з нього за один раз у готівковій формі. Про це повідомляє Upmp.news з посиланням на “Я в Польщі”.

Розповідаємо про ліміти на готівку, яку можна зняти з банкоматів, від деяких польських банків. 

PEKAO 

Денний ліміт – 1000 злотих, але протягом місяця можна зняти не більше 5000 злотих. Денний ліміт за бажанням клієнта можна збільшити до 3000 злотих. 

PKO BP 

Ліміт зняття з кредитної картки коливається від 600 до 15 000 злотих, але стандартний ліміт, встановлений банком, становить 5 000 злотих. Клієнти, які виводять готівку через BLIK, можуть зняти від 3000 до 20 000 злотих після встановлення відповідного ліміту. 

MBANK 

Ліміт готівки в банкоматі Mbank – 10 000 злотих. Це максимальна межа, яку не можна збільшити. Під час однієї операції можна зняти не більше 4000 злотих. 

MILLENIUM 

Денний ліміт зняття готівки становить від 2 до 20 000 злотих. 

SANTANDER 

Добовий ліміт зняття коливається від 2 до 15 тисяч злотих. При цьому максимальна кількість транзакцій на день не повинна перевищувати 10. 

ALIOR BANK 

Після попереднього узгодження ліміту з банком можня зняти навіть до 25 000 зл. Для власників картки World Elite – до 50 000 злотих. 

CREDIT AGRICOLE 

Банк не встановлює верхнього ліміту – клієнт сам встановлює місячний і денний ліміт. Зняття BLIK можливе не більше, ніж на 5000 злотих. 

ING 

Ліміт становить 10 000 злотих і клієнт не може збільшити цю суму. 

EURONET 

Зараз мережа Euronet має єдиний ліміт зняття готівки в розмірі 800 злотих у всіх банкоматах і депозитних автоматах Euronet Polska за кожну операцію з картки, безконтактну транзакцію та транзакцію BLIK. Більшу суму можуть зняти лише клієнти банків, які надають вищі ліміти на зняття коштів на основі двосторонніх угод між конкретним банком і Euronet.