Сьогодні в Києві розпочалась конференція спільноти інформаційної безпеки UIGCON

Сьогодні в Києві розпочалась конференція спільноти інформаційної безпеки UIGCON

Сьогодні, 6 грудня в Києві розпочала свою роботу конференція спільноти інформаційної безпеки UISGCON, яка проводиться під егідою Громадської організації “Українська група інформаційної безпеки” (NGO UISG). Про це повідомляє Upmp.news.

UISGCON є найвідомішою та найстаршою в Україні конференцією спільноти інформаційної безпеки, яка проводиться під егідою Громадської організації “Українська група інформаційної безпеки” (NGO UISG).

UISGCON – це місце, де зустрічаються:
– постачальники послуг з кібербезпеки та ті, хто зацікавлені у таких послугах;
– ті, хто мають питання, і ті, хто здатні на них відповісти;
– ті, хто шукають досвіду, і ті, хто прагнуть ним поділитись.

UISGCON – це платформа для обміну знаннями і досвідом, а також для залучення нових ентузіастів, поширення практик кібергігієни та інформування громадськості щодо найбільш актуальних проблем в сфері інформаційної та кібербезпеки. UISGCON – це місце народження спільноти ІБ та місце її зустрічей в широкому форматі.

Метою UISGCON є поєднання інформаційної безпеки з бізнесом та державною політикою, практикою та навчанням. Незмінним залишається принцип конференції – відсутність продуктової реклами у доповідях учасників, адже ми прагнемо віднайти універсальні підходи до вирішення проблем інформаційної безпеки. В той же час для бізнесу створюють найкращі можливості – від розміщення стендів та інформаційних матеріалів до відкритого спілкування з потенційними клієнтами, працівниками та підрядниками.